Első találkozásunk...

Daisypath Anniversary tickers

2012. január 8., vasárnap

Képek

Adós vagyok képekkel. Nos, itt vannak. Nem a legjobbak. A fiúk elmentek úszni, és a csülkös bablevesem főzése közben az előbb csináltam pár képet.
Itt tartok a Christmas Lights-szal:



Néha kontúrozom is, mert hát ez mégiscsak egy MP, és a végén napokig kontúrozgathatnám, amit annyira nem szeretek, de így elviselhetőbb a vége. 

Hoztam egy karácsonyfa-díszítős-kupis képet, amin a lényeg, hogy a fiúk díszítenek (dec.23-án este):



Az elsőn Benji sír, mert ő is a létrára akart állni, de aztán feljutott:)

És a tegnapi elég kreatív művünk, amit a férjemmel hoztunk össze. Még nincs kész. Benji kinőtte a kiságyat, még úgy is, hogy szét volt szedve kicsi ággyá. Úgy döntöttünk, hogy mivel Bálint szeptembertől iskolába megy, ő kap ágyat íróasztallal, és Benji meg a Bálint ágyát. Mivel Benji a megszokások rabja, csakis a megszokottat viseli el, féltünk, hogy nem akar majd másik ágyat, de szerencsére azonnal közölte, hogy a Bálint eddigi ágya mostantól "enyém".
Szóval az új így néz ki  - a szobában még kupi van, nincs kész az ágy, és tavasszal fiúsra festjük a szobát (látszik a falon a Benji reggeli kakaózgatásának nyoma), mert ez volt a mi szobánk, amikor még Benji is velünk volt, de azóta nem volt időnk festeni...




Ma lenne anyukám 55 éves. Nem akarok gyertyát kirakni, mert attól még iszonyatosan hiányzik, és már napok óta ezen kattog az agyam. Azért is maradtam most itthon, amíg a fiúk úsznak, hogy kicsit egyedül lehessek, bár Barnabás szerint éppenhogy nem kéne egyedül lennem, de nekem jó így. Szóval Boldog születésnapot Anya!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése